Καλωσορίσατε... στον ιστορικό Μαραθώνα

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Greece
"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία"
Διονύσιος Σολωμός

Διαβάστε...

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Τραγική φιγούρα στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα ο δήμαρχος Ηλίας Ψηνάκης που αποδοκιμάστηκε έντονα απ’ το ακροατήριο τόσο και για τον ανύπαρκτο απολογισμό πεπραγμένων της 2ετίας του

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ 

ΠΟΥ ΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΦΥΓΗ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ .ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΦΥΓΗ
Τραγική φιγούρα στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα ο δήμαρχος Ηλίας Ψηνάκης που αποδοκιμάστηκε έντονα απ’ το ακροατήριο τόσο και για τον ανύπαρκτο απολογισμό πεπραγμένων της 2ετίας του, όσο και για την άνευ ουσίας ενημέρωση του για όσα (δεν) πέτυχε με τους Κινέζους κατά την πρόσφατη επίσκεψή του εκεί.
 
Παράλληλα του ασκήθηκε αυστηρότατη κριτική από δημοτικούς συμβούλους της μειοψηφίας, κυρίως δε όσους έχουν ανεξαρτητοποιηθεί απ’ το συνδυασμό του (Σόμογλου, Σταυρακοπούλου, Λιβαθινός, Κ. Τσίρκας) που εκ του αποτελέσματος νιώθουν δικαιωμένοι και χωρίς καμιά υπεράσπιση απ’ τους δημοτικούς του συμβούλους η πλειοψηφία των οποίων προτίμησαν να βρίσκονται εκτός αιθούσης, με αποτέλεσμα να τραπεί σε άτακτη φυγή και ως εκ τούτου να διακοπεί η συνεδρίαση.
Αναλυτικά, σύμφωνα με το προσφιλές ύφος και λεξιλόγιο και την πάγια τακτική του, ο Ηλίας Ψηνάκης αντί να αναφερθεί σε όσα πέτυχε, άρχισε για άλλη μια φορά να αναλώνεται σ’ όσα ΘΑ γίνουν, εξοργίζοντας τους παραβρισκόμενους πολίτες, αλλά και τους δημοτικούς συμβούλους κυρίως μειοψηφίας και ανεξάρτητους που βρίσκονταν στα έδρανα, καθώς τα έδρανα των δικών του παρέμεναν άδεια.
Απίστευτες ατάκες μεταξύ Ψηνάκη εναντίον Σόμογλου, Σταυρακοπούλου, αλλά και παρεμβάσεις Λιβαθινού να μένουν αναπάντητες κι όταν τα πράγματα έδειχναν να χειροτερεύουν για το δήμαρχο, τεχνηέντως φυγαδεύτηκε απ’ το προσωπικό του συμβούλο, με αποτέλεσμα όταν αναζητήθηκε και δε βρέθηκε πουθενά, να διακοπεί η συνεδρίαση αφού μοναδικό της θέμα ήταν ο απολογισμός Δημάρχου.
Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο η αναφορά του δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας Νίκου Χατζηγιάννη στη διερεύνηση της ΔΕΗ σε πιθανή κλοπή ρεύματος, με αστεία απάντηση ή ένοχη σιωπή για τα καταγγελλόμενα.  
Ούτε ψύλλος στο κόρφο του προέδρου του Δ.Σ. θα ήθελε να βρεθεί κάθε παρατηρητής, καθώς ο Βάιος Θανασιάς αποδείχτηκε δισταχτικός να υπερασπιστεί τους δημοτικούς συμβούλους που δέχονταν καταιγισμό επιθέσεων με το γνωστό Ψηνάκειο τρόπο.
Μένει να δούμε τι θα επιλέξει στη συνέχεια του θρίλερ της δημαρχίας του, ο «μάνατζερ» δήμαρχος, που από αυθεντικός μάνατζερ, αποδεικνύεται καρικατούρα αιρετού δημάρχου και πολιτικού ανδρός που δε γνωρίζει γρι από πολιτική, όπως τόνισε ο Αλέξανδρος Σόμογλου. 
01 July 2016  απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου